Cel puțin parțial să ușureze asistența pe care multe organizații

Republica Cehă este în continuă creștere antreprenorii

Care se luptă să supraviețuiască în timpul pandemiei coronavirus o serie de companii au trebuit să limiteze sau să înceteze complet producția și să înceapă să concedieze frontierele închise, la rândul lor, fac dificilă exportul întreprinderilor locale și fac imposibilă angajarea lucrătorilor străini situația dificilă poate.

Republica Cehă este în continuă creștere antreprenorii

O oferă acum gratuit sub valul de solidaritate avocații sau antrenorii oferă consultanță gratuită, companiile de tehnologie iartă taxele pentru soluțiile lor și sunt gratuite instrumente disponibile, care ajută la convertirea magazinelor în lumea online consultanţă în afaceri consultație gratuită oferă, de exemplu, portalul Funcționează.mine, create de studenții de la departamentul de afaceri de la Facultatea de administrare a afacerilor, universitatea de economie din Praga și autorii platformei educaționale Mentedy.

În timpul crizei, studenţii şi m-am gândit la modul de a ajuta companiile care au fost afectate negative ca rezultat, vom coopera portal, care conectează antreprenorii cu specialiști care îi pot sfătui proiectul a implicat experți în domenii precum comerțul, marketingul, leadershipul și resursele umane. Și toți sunt gata să ofere consultații gratuite celor interesați, spune unul dintre autorii ideii, Michal Ander de la Departamentul de Afaceri antreprenorii, care au fost afectați de pandemie, ajută, de asemenea, JIC centrul de inovare Moravia de Sud, al cărui fondator este orașul Brno, regiunea Moravia de Sud și universitatea Brno.

Companiile mici și mijlocii din Moravia de Sud cu produse sau servicii inovatoare pot beneficia gratuit de consultanța JIC. În cadrul experților Helpdesk ei experți în timpul până la 90 de minute de consultare telefonică pentru a vă sfătui cum să gestioneze riscurile, minimiza efectele negative ale crizei și pentru a maximiza oportunitățile.

Companiile selectate se pot angaja,

De asemenea, într-un program de consultare JIC de urgență, unde pot obține până la 20 de ore de consultare gratuită cu antrenori și mentori symbio, specializată în marketing digital și publicitate, oferă consultanță gratuită firmelor aflate în situații de criză.

Companiile selectate se pot angaja,

Din cauza stării de urgență, majoritatea companiilor au redus traficul la minimum ne-a atins şi pe noi am pierdut o parte din afacere şi ştim cât de greu e să înfrunţi coronavirusul. Dar nu vrem doar să aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Mai bine încerc să fac ceva și vrem să-l folosim, ce putem face pentru a ajuta la depășirea crizei la altcineva, spune co-fondatorul Symbia Libor Šimon. Compania avertizează că situația nu va reveni imediat la normal, ci într-o recesiune puternică în care multe dintre mărcile de astăzi nu mai sunt valabile.

Oamenii, spune el, își vor schimba prioritățile, obiceiurile și coșul de cumpărături În timpul consultărilor, el sfătuiește firmele să se pregătească pentru acest lucru în ceea ce privește construirea mărcii agenția cehă de promovare a comerțului CzechTrade oferă, de asemenea, o mână de ajutor antreprenorilor până la sfârșitul lunii septembrie, li se oferă consultanță gratuită pentru export în 58 de țări.

Experții agenției pot întreprinderilor cehe gratuit pentru a ajuta chiar și în situații de criză în străinătate, cum ar fi, de exemplu, mărfurile blocați la frontieră, problemele sale de transport sau vamale ulterioare de asemenea, fiecare client își poate prezenta afacerea gratuit în directorul exportatorilor informații despre dezvoltarea comerțului exterior în contextul pandemiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*