Ne gândim la dezvoltarea în continuare a inițiativei companiei

Un altul care ajută este platforma companiei către firmele agenției

Un altul care ajută este platforma companiei către firmele agențieiDe consultanță HPCG scopul inițiativei este antreprenorii de sprijin reciproc care trebuie să atenueze consecințele măsurilor împotriva coronavirusului și care, la rândul lor, își pot oferi resursele gratuite disponibile. Toate companiile care au nevoie sau pot oferi ajutor se pot implica. Cererea și oferta sunt de tip diferit de la cele direct legate de afacerea sau funcționarea unei afaceri, cum ar fi draperiile de livrare, SSM sau certificarea necesară pentru a schimba producția la producția de dezinfecție gratuită, costurile de închiriere de birou, cota de capacitate de stocare și partajarea personalului, până după o cerere și o cerere de asistență din partea organizațiilor non-profit pentru HPCG apoi.

Va oferim gratuit o varietate de informații și tutoriale în formă de articole, cum să se ocupe în mod eficient cu situația actuală, dacă din punct de vedere al funcționării societății, astfel încât, de asemenea, dintr-un punct de vedere personal, de exemplu, cum să lucreze eficient în formă de home-office și de a nu înnebuni”, descrie Lenka Capitatum, managing partner al HPCG.

De a companiilor în contextul direct al evoluției actuale a situației. În prezent avem de-a face cu, de exemplu, oferă consultanță juridică gratuită sau de a emite o undă secundară de impact antikovidových măsuri la companii, cum ar fi revocarea ordinelor, a scrie-off de cheltuieli de investiții pentru extinderea companii sau filiale de insolvență, adaugă Capitatum o serie de companii au complicat pandemia prin colaborarea cu furnizori străini.

De exemplu pot găsi furnizori de înlocuire

De exemplu pot găsi furnizori de înlocuire

Prin SAP Ariba Discovery, care este disponibil gratuit până la sfârșitul lunii iunie este o piață digitală de la SAP care vă permite să căutați printre mai mult de patru milioane de furnizori din întreaga lume. “Oferă o conexiune rapidă și eficientă care minimizează întreruperea lanțului de aprovizionare și întârzierile datorate capacității insuficiente în situațiile de urgență actuale, declară Petr Havelka, directorul SAP Ariba pentru Republica Cehă mediatel, care se concentrează pe serviciile online pentru companii, a lansat la rândul său proiectul webinar împreună, oferind webinarii gratuite.

În plus față de webinarii sunt prezentări on-line și ateliere de lucru pe teme de interes, care, în pandemia actuală, companiile se adresează sau vor fi abordate în curând. O listă de subiecte disponibile este în continuă creștere, deja acum este posibil să se înregistreze la data și ora corespunzătoare și webinar pentru a participa.

Acesta oferă subiecte cum ar fi: elementele de bază ale prezentării companiei pe internet, cum să facă un comerț eficient, atunci când nu se poate pe o întâlnire personală sau sfaturi despre cum să elibereze creșterea vânzărilor de pe internet original a ajuta femeile antreprenori, oferind la timp koronavirové pandemie, dar va, de asemenea, în viitor, proiectul.

Doamnele care au decis să comercializeze produsul sau serviciul

Doamnele care au decis să comercializeze produsul sau serviciulAjutor gratuit de testare, dacă au o șansă de succes. O femeie de afaceri novice va determina tipul de produs, va trimite o fotografie, o legendă și un link către ea. Consilierii de proiect vor determina numărul de piese care vor fi testate, iar comunitatea care va fi testată va fi, de asemenea, selectată. De exemplu, puteți alege un site destinat crescătorilor, automobiliștilor, seniori sau femei.

Înscrieți-vă în proiect femeie întreprinzător poate candidați până la sfârșitul lunii aprilie consultanță juridică În timpul crizei, au existat și o serie de proiecte utile în domeniul dreptului. Portalul myLaw, de exemplu, a lansat un proces împotriva coronavirusului care oferă consultanță juridică și fiscală gratuită în timpul unei situații de urgență.

Efectele pandemiei vor fi o adevărată provocare pentru statul de drept de fapt, nu va fi ușor să navigați în statul de drept și este deja dificil să aplicați legea aplicabilă unor situații complet noi este foarte dificil de a viziona un număr foarte mare de internată la noile reglementări și schimbări legislative, spune avocatul Vojtěch Sucharda, fondator al portalului Mylaw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*