Stare de spirit fericită fără paraziți

Sunt mai frecvente decât crezi și sunt cauza multor infecții bine cunoscute. Poate vă întrebați dacă aveți o infecție parazitară. Deci, care sunt 15 semne ale unei infecții parazitare care nu trebuie ignorate niciodată. Astăzi, infecțiile parazitare reprezintă o problemă semnificativă de sănătate în întreaga lume. Aceste infecții duc la moartea multor oameni în fiecare an în țările în curs de dezvoltare. Dar bolile parazitare sunt în creștere în țările occidentale, în special în orașele mari din ultimele decenii. Studiile arată că emigrarea în țările occidentale din țările lumii a treia joacă un rol considerabil în răspândirea bolilor parazitare.

Paraziții umani obișnuiți includ viermi de cârlig, viermi rotunzi sau viermi, viermi, viermi de porc, scabie, ploșnițe și păduchi de cap. Ai o căpușă? Iată cum recomandă CDC să se ocupe de ea.
Există multe semne de infecție parazitară pe care ar trebui să le căutați, mai ales că infecțiile parazitare sunt în prezent în creștere în Statele Unite.

Simptomele sau semnele considerate a fi legate de paraziți

1Dacă aveți simptome de paraziți sau vă aflați într-o situație potențială în care le puteți obține, asigurați-vă că cereți medicului dumneavoastră să vă testeze pentru o posibilă infecție cu paraziți.Această testare este necesară în special dacă ați călătorit într-o țară în curs de dezvoltare sau aveți o expunere constantă la cineva care a venit recent dintr-o țară din lumea a treia sau o națiune în curs de dezvoltare. Viermii adulți vă pot infecta intestinul subțire.

De multe ori nu veți avea simptome sau semne minore considerate a fi legate de tulburările de stomac, gripa sau alte probleme comune ale stomacului, cum ar fi IBS. Consumul de carne care nu a fost gătită bine poate conține ouă de vierme.Mulți oameni au paraziți și nici măcar nu sunt conștienți de asta. Este comună decât ați putea crede ca oricine poate obține o infestare parazitare.

Paraziții sunt microorganisme care trăiesc din alte organisme. Unele dintre ele pot provoca direct boala. Alte tipuri de paraziți pot provoca boli prin toxinele pe care le produc. Unii se hrănesc cu globule roșii, unii supraviețuiesc cu alimentele pe care le consumi, iar alții chiar depun ouă în interiorul corpului tău. Ei intră în corp prin gură sau pe piele.

Motive pentru care o persoană poate obține un parazit

2Există mai multe motive în care o persoană poate obține o infestare parazit și acestea includ călătoresc în locuri care au infestări parazit, salubritate săraci, un sistem imunitar slab, expunerea la zonele cu paraziți, aportul de apă contaminate sau alimente, și igiena precara. Unele dintre paraziți comune care pot infesta corpul tau sunt hookworms, tenii, oxiuri, lamblia, dientamoeba fragilis și Trichinella. Infestarea parazitului Intestinal poate provoca inflamații și poate distruge mucoasa intestinală a intestinului, ducând astfel la diaree cronică.

De asemenea, deșeurile toxice produse de paraziți pot provoca greață, balonare cu gaz, constipație cronică și senzații de arsură în stomac. Luați în considerare o curățare a paraziților dacă consumați zilnic alimente bogate în fibre și foarte alcaline și încă aveți diaree sau alte probleme digestive. Paraziți care locuiesc în regiunea intestinală superioară superioară provoacă iritații și inflamații în această zonă, ducând astfel la o senzație de balonare și durere în abdomen.

Mâncărimea apare de obicei

3Mai mult, paraziții pot provoca, de asemenea, dureri în regiunea abdominală superioară, deoarece blochează trecerea deșeurilor care ies din organism. Durerea abdominală este asociată în principal cu viermi rotunzi, fluke, hookworm, tenie sau infestări intestinale fluke. Mâncărimea și disconfortul Anal sunt adesea experimentate de cei care suferă de viermi. Mâncărimea în jurul anusului apare frecvent noaptea când viermii de sex feminin își depun ouăle și acest lucru poate provoca mâncărime, senzații de crawling sau chiar dureri acute.

Pielea se poate descompune și crește riscul unei infecții bacteriene secundare dacă persoana infectată zgârie zona. Deoarece mâncărimea apare de obicei noaptea, acest lucru poate duce la tulburări de somn și neliniște. Consultați-vă medicul dacă aveți mâncărime în jurul anusului în timpul nopții mai mult de două săptămâni și fără niciun semn de erupții cutanate. Paraziții fură vitaminele bune, cum ar fi fierul, din alimentele pe care le mănâncă persoana, ducând astfel la o deficiență de fier.

Creșterea și dezvoltarea copilului pot fi afectate în cele din urmă de anemie severă. De fapt, creșterea lentă și pierderea în greutate sunt frecvente la copiii infectați cu paraziți. Dacă observați semne de creștere lentă la copilul dumneavoastră, consultați-vă medicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*