Cum îmbunătățește sexul relațiile?

Când sexul nu mai este o prioritate, există o problemă de relație de bază? Kenedy Singer se deschide și se întreabă: Cât de important este sexul într-o relație. Importanța sexului într-o relație sănătoasă nu poate fi subestimată. Ei bine, cea mai mare parte. A se vedea, ca un tip, este cu siguranta unul dintre cele mai importante lucruri, dacă nu cel mai important lucru. Este un lucru primar, într-adevăr. Pe de altă parte, multe femei ar spune că e la fel de important, dar poate fi mult mai probabil să treacă cu vederea problema dacă orice altceva în relația merge bine.

Iată o modalitate simplă de a rezuma lucrurile: bărbații aleg adesea o femeie bazată pe sex (sau perspectiva acesteia) și sfârșesc prin a se îndrăgosti; în timp ce femeile aleg, în general, un bărbat bazat pe dragostea pe care o simt și sfârșesc prin a se bucura de sex. Știu că “totul” este o generalizare totală, dar ai înțeles ce vreau să spun. Bărbații tind să se concentreze pe sex. Femeile tind să se concentreze asupra iubirii.

Un act de dragoste cu cineva pe care cel mai probabil îl consideră sacru

1Dar lasă-mă să devin personal, sunt divorțat. Fosta mea este o femeie frumoasă, pe care încă o iubesc foarte mult. Cu toate acestea, am avut multe provocări în căsnicia noastră. Unul dintre produsele secundare ale tuturor (deși unii ar putea argumenta că este de fapt cauza) este că renunțăm la sex. Efectul acestui lucru asupra mea a fost o provocare. De multe ori, m-aș simți frustrat sexual și am simțit resentimente față de fostul meu pentru că nu eram intimi. Implicațiile tuturor acestor factori sunt mari, deoarece sexul este o formă profundă și puternică de intimitate. Leagă și conectează doi oameni în moduri pe care puține alte lucruri le pot face. Este dincolo de minte. Este dincolo de corp, de asemenea. Există o legătură energetică profundă care leagă doi oameni atunci când fac dragoste.

Nu este doar amestecul de sucuri. Nici măcar doi oameni nu au împărtășit un act de dragoste cu cineva, pe care cel mai probabil îl consideră sacru. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat este că a existat o uniune între doi oameni care transcende timpul și spațiul. Și o știm. Cu toate acestea, este foarte greu de cuantificat. Corect? Știm cu toții cât de aproape ne simțim de cineva după ce facem sex. Asta nu înseamnă că este elixirul magic pentru tot ceea ce ar putea fi oprit sau disfuncțional într-o relație.

Dar, la naiba, cu siguranță înseamnă că ne ajută să ne aducem împreună. Termenul “sex de machiaj” este doar asta. Ne aduce mai aproape. Dacă ați avut o zi grea și hackles sunt toate până spre partenerul tau, dar la sfârșitul zilei te duci la culcare și de a face dragoste, atunci șansele sunt că va înmuia față de ei și se simt mai aproape după ce a făcut dragoste.

Luați în considerare faptul că simplul fapt de a spune „da” partenerului dvs.

2Știu că multe femei pot spune că pur și simplu nu pot face sex atunci când nu se simt aproape de partenerul lor. Este un punct valabil. Nu spun că ar trebui.Ceea ce sugerez este aceasta: dacă doriți să vă simțiți mai conectat la partenerul dvs., dar permiteți certurilor și dezacordurilor minore să vă stabilească agenda emoțională, pur și simplu lăsați această furie să dispară. Luați în considerare faptul că simplul act de a spune “da” partenerului dvs. și pasiunii poate începe să schimbe dinamica. Dacă amândoi vă onorați corect, sexul vă va ajuta cel mai probabil să vă simțiți mai aproape de dragostea voastră.

Înapoi la căsnicia mea, au fost adesea momente când ne-am luptat sau am simțit doar distanța dintre noi. Acest lucru a continuat și mai departe, astfel încât am continuat să crească în afară de-a lungul timpului. Ar fi putut fi diferit. Mulți experți abordează provocările legate de relații din “modelul deficienței.”În acest model, ei identifică ceea ce nu funcționează și lucrează pentru a rezolva aceste probleme.

Ceva s-a stricat, așa că du-te și repară-l

3Are sens, nu? Ceva e stricat, așa că du-te și repară-l. Ceea ce nu jive cu această abordare este că nu abordează de obicei ceea ce este problema de bază o bază solidă în relația. Expertul în relații John Gottman a făcut cercetări remarcabile asupra relațiilor și a ceea ce le face să funcționeze. Aici Gottman e diferit. Nu sugerează să repari nimic. Mai degrabă, abordarea sa se referă la crearea unei baze solide în relație.

Unul în care ambii oameni simt o legătură puternică și profundă între ei. În acest sens, există o legătură mai puternică și un nivel de bunăvoință care curge. Când omul tău vine acasă la sfârșitul zilei și este în modul caveman, nu o iei personal. Și când femeia ta vrea doar să vorbească și să fie auzită, ești fericit să asculți pentru că știi că are nevoie doar de o ureche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*